315,00

Available!

Kategoriji: ,

Opis

Čelado Stage proizvajalca Troy Lee Designs lahko popolnoma opišemo z nekaj besedami: manj teže, več zabave! Od svojega debija je čelada Stage na novo definirala varnost, stil, udobje in prezračevanje za gorske kolesarje.

Najlažja celoobrazna čelada v svojem razredu, Stage združuje MIPS (večsmerni sistem zaščite pred udarci), EPP (za počasne udarce) in EPS (za udarce z visoko hitrostjo) v elegantnem paketu, ki postavlja standard za gorska kolesa enduro. čelade. Polilitna lupina čelade in brizgan, z EPP podložen ščitnik za brado iz poliakrilita z ojačitvijo EXOskeleton zagotavljata dodatno varnost, medtem ko 11 vstopov za zrak z visokim pretokom in 14 odprtih izpušnih kanalov zagotavlja največji pretok zraka v vseh pogojih. Čelada TLD Stage ima X-Static® udobno podlogo za čelado, ki odvaja vlago, se hitro suši in ima učinek zaviranja vonjav (*čelada vključuje 2 notranji blazinici s 13/10 mm in 2 zvitka za vrat s 25/15 mm). Ozke ličnice iz materiala Xstatic s super mehko notranjo stranjo zagotavljajo maksimalno udobje in zračnost (*vključuje 3 velikosti – 35/25/15 mm). Nastavljiv vizir (+ – 40 mm), torba z vrvico z zračno mrežasto notranjostjo, zaponka Fidlock® in lahka okovje popolno zaokrožijo celoten paket.

41 % polikarbonat, 23,5 % ekspandiran polipropilen, 9,7 % ekspandiran polistiren, 6,1 % polipropilen, 3,5 % notranja blazinica Xstatic (75 % poliuretan, 25 % poliester), 3,2 % poliuretan.