405,00

Available!

Kategoriji: ,

Opis

S čeladama D2 in D3 MTB je Troy Lee Designs že dokazal, da se tehnologija, varnost in estetski dizajn ne izključujejo. Z novim D4 Composite Troy Lee na novo manifestira to filozofijo!

Teža kompozitne čelade D4, ki je bila razvita in izdelana z zasnovo in materiali letalske vesoljske lupine, je bila zmanjšana na 1050 gramov brez žrtvovanja moči in stabilnosti. Seveda je opremljena s sistemom MIPS® Brain Protection System – plast z nizkim trenjem, integrirana v čelado, ki zmanjša rotacijsko gibanje možganov v primeru kotnega udarca v glavo. Za najboljši pretok zraka D4 Composite usmerja hladen zrak skozi 20 dovodov zraka z visokim pretokom in ga nato potisne skozi zračne kanale, da ohranja vašo glavo hladno, ko se spuščate po stezi. Pralne Quick-Release XT2-3D blazinice za lica in X-Static/XT2 blazinice za glavo zagotavljajo optimalno prileganje in maksimalno udobje. Priložena je torba za čelado z mehko vrvico TLD za eleganten transport in zaščito čelade.

Zunanja lupina: 80 % plastika, ojačana s steklenimi vlakni (GRP), 10 % aramid (Kevlar®), 10 % plastika, ojačana z ogljikovimi vlakni (CFRP). Notranjost: 100% ekspandiran polistiren (EPS). Podloga: 100% poliester (poglavje), 75% poliuretan, 25% poliester (ličnice). Zaponka z dvojnim D obročem: 100 % nerjaveče jeklo.