225,00

Available!

Kategoriji: ,

Opis

Čeladi Troy Lee Designs A1 in A2 sta bili hvaljeni kot najudobnejši, najbolje prezračeni in najvarnejši trail čeladi na trgu. Po dolgem in intenzivnem razvoju je A3 čelada najvišje ravni in postavlja nove standarde varnosti, stila in udobja. Čelada, ki bi jo radi nosili 24/7.

3-delna lupina čelade je podaljšana na zadnji strani glave in nudi optimalno zaščito za trail in enduro uporabo. Notranji del čelade z dvojno gostoto EPP + EPS za vrhunsko zaščito pred trki pri visoki in nizki hitrosti. MIPS® (sistem za zaščito pred udarci v več smereh) zmanjša rotacijske sile v določenih primerih udarca pod kotom. 16 prezračevalnih odprtin, optimalno prilagojenih kanalu čelade, zagotavlja največji pretok zraka. Integriran sistem za nadzor izdihanega zraka in zračno protimikrobno oblazinjenje čelade X-Static® zagotavljata maksimalno udobje. Patentiran vizir Magnajust® s 3-položajnim sistemom prilagajanja vam omogoča, da ga hitro obrnete navzgor in namestite očala na čelado, ko jih ne potrebujete. Paket zaokroža magnetno zapiralo Fidlock® za priročno odpiranje in zapiranje z eno roko.

Zunanja lupina: 100% polipropilen. Notranjost: 65% ekspandiranega polistirena (EPS). Podloga: 95% poliester, 5% elastan.